Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A NE MOGU IH PRONAĆI

Kamera snimila kako muškarac otima bebu iz ruku majke!

Ivo Karlović
Foto: Reuters
1/2
28.04.2013.
u 09:58

Dvomjesečni Salman Shaikh otet je nakon što je majka Paravin bila primorana s njim i njegovom sestrom napustiti muža te prespavati na željezničkoj postaji

Snimka sigurnosne kamere na željezničkoj postaji Dadar u indijskom grdu Mumbaiju zabilježio je trenutak u kojem nepoznati muškarac otima dječačića iz naručja usnule majke.

Dvomjesečni Salman Shaikh otet je nakon što je majka Paravin bila primorana s njim i njegovom sestrom napustiti muža te prespavati na željezničkoj postaji. Iako je otmica snimljena, policijska potraga za otetim dječakom i počiniteljem ''tapka'' u mjestu.

- Još uvijek radimo na slučaju, no prema našim podacima, otmičar i dijete napustili su grad. Nadam se da ćemo uspjeti naći bebu i vratiti je obitelji - kazao je inspektor Ravinder Dalvi.

Kako vrijeme teče, nade da će maleni Salman biti pronađen sve su manje. On je samo jedno od 90.000 djece koje svake godine nestane u toj mnogoljudnoj državi. Većina ih završi u prostituciji ili prosjačenju.

>>Indijac pokušao prodati unuka putem Facebooka

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije